UBRZAJ NA 200 IZ MESTA!

Uz prvi depozit čeka te bonus od neverovatnih 200% I tu nije kraj – na drugi depozit očekuje te dodatnih 50% bonusa, a za treći još 25%!
Registruj se i ne propusti paket dobrodošlice – jači nego ikad!

ŠTA TE OČEKUJE?

prvi bonus image

Uplati prvi depozit na svoj MaxBet nalog i dobijaš 200% bonusa do maksimalnih 30.000 rsd / 250 eur u Freebetu!

paket dobrodoslice 2 bonus

Uplatom drugog depozita na svoj MaxBet nalog dobijaš dodatnih 50% bonusa do maksimalnih 10.000 rsd (100 eur) u Freebetu!

treci bonus paket

Nije kraj! U paketu dobrodošlice čeka te još jedan poklon. Uplatom trećeg depozita dobijaš 25% bonusa do maksimalnih 5.000 rsd (50 eur) u Freebetu!

PRAVILA I USLOVI PROMOCIJE

1. Promocija “200 iz mesta” je važeća za sve novoregistrovane igrače na global.maxbet.rs u periodu od 06.09.2021 do 30.4.2023. godine.

2. Promocija se sastoji iz:

· Bonusa na prva tri depozita – svaki novoregistrovani igrač dobija Freebet bonus na svaki od prva tri uplaćena depozita (200% za prvi, 50% za drugi i 25% na treći depozit). Freebet bonus predstavlja iznos besplatnih opklada (uloga) i dodeljuje se igraču odmah nakon uspešne uplate prvog, drugog i trećeg depozita. Freebet bonus dodeljen u okviru promocije je inicijalno “zaključan“. Ulozima za pravi novac igrač stiče uslov za “otključavanje” Freebet bonusa. “Otključan” Freebet bonus je moguće iskoristiti kao ulog za igru. Dobitak proistekao iz uloga ostvarenih Freebet bonusom se prebacuje na keš nalog i moguće ga je isplatiti.

3. Minimalni iznos depozita (1-3.) kojim se igrač kvalifikuje za bonuse iznosi 500 rsd / 5 eur.

4. Maksimalni iznos i procenti bonusa koje igrač osvaja u okviru promocije su:

Bonus na 1. depozit  200% iznosa 1. depozita do maksimalnih 30.000 rsd / 250 eur u FB 
Bonus na 2. depozit  50% iznosa 2. depozita do maksimalnih 10.000 rsd / 100 eur u FB 
Bonus na 3. depozit  25% iznosa 3. depozita do maksimalnih 5.000 rsd / 50 eur u FB 

 

5. Minimalni iznos depozita (1-3.) kojiim se igrač kvalifikuje za bonuse na depozit iznosi 500 rsd / 5 eur.

6. Freebet bonus  služi isključivo za igru (sportsko klađenje) i nije ga moguće isplatiti niti direktno zameniti za novac.

7. Ulozima za pravi novac igrač stiče uslov za “otključavanje“ Freebet bonusa. “Otključavanju” Freebet bonusa doprinose ulozi ostvareni kroz:

Sportsko klađenje – Za “otključavanje” Freebet bonusa kroz sportsko klađenje neophodno je da igrač plasira (izvrti) iznos dodeljenog Freebet bonusa kroz uloge na tiketima koji ispunjavaju uslov promocije.

  • Za otključavanje bonusa na 1. depozit – 6X iznos dodeljenog bonusa.
  • Za otključavanje bonusa na 2. depozit – 4X iznos dodeljenog bonusa.
  • Za otključavanje bonusa na 3. depozit – 4X iznos dodeljenog bonusa.

Tiketi sportskog klađenja doprinose otključavanju bonusa u sledećim procentima, zavisno od broja događaja i minimalne kvote na odigranom tiketu:

  • Učešće tiketa sa jednim odigranim događajem i minimalnom kvotom 2.10 iznosi 20% od uplate.
  • Učešće tiketa sa dva odigrana događaja i minimalnom kvotom 3.50 iznosi 40% od uplate.
  • Učešće tiketa sa tri odigrana događaja i minimalnom kvotom 4.00 iznosi 60% od uplate.
  • Učešće tiketa sa četiri ili više događaja na tiketu i minimalnom kvotom 5.00 iznosi 100% od uplate.
  • U otključavanju bonusa učestvuju i sistemski tiketi sportskog klađenja koji ispunjavaju uslove promocije.

8. Ulozi ostvareni na virtuelnim igrama (Leap 3D Games, Spribe mini igre, igre klađenja na brojeve, virtuelni fudbal, virtuelna košarka, virtuelni tenis, trke konja i pasa) ne doprinose “otključavanju” bonusa.

9. Proces “otključavanja” Freebet bonusa igrač može pratiti pod “Profil” na svom MaxBet nalogu.​

10. Redosled “otključavanja” Freebet bonusa na prva tri depozita je uvek takav da se prvo otključava prvi bonus, a zatim drugi, pa treći.

11. Ulog (ulog na tiketu) utrošen za “otključavanje” jednog bonusa se prenosi kao ulog koji važi za otključavanje sledećeg bonusa.
(npr. Ukoliko za otključavanje prvog bonusa nedostaje ulog od 50 din (0.5 €), a igrač uplati 100 din (1 €) – preostalih 50 din (0.5 €) uloga se kvalifikuje kao ulog za otključavanje drugog bonusa u nizu i sl.)​

12. Od trenutka dodeljivanja Freebet bonusa igrač ima period od 45 dana da “otključa” dodeljeni bonus. Ukoliko igrač ne “otključa” Freebet bonus u ovom periodu – igrač gubi pravo na bonus.

13. Na promociju se primenjuju sva važeća opšta pravila i uslovi MaxBet kladionice.​

14. Na promociju “Paket dobrodošlice” se primenjuju sva važeća opšta pravila i uslovi MaxBet kladionice.

15. MaxBet kao organizator zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promeni aktuelnu promociju u celini ili jednim delom.

16. Promocija je ograničena na jednu osobu, jednu e-mail adresu i jednu IP adresu.

17. U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije – organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila, bonusa ili prevare.