Upoznaj MaxBet Bonus Ligu – Ligu super kvota!
Od sada te svakoga dana u ponudi za sportsko klađenje u okviru MaxBet Bonus Lige očekuje veliki izbor događaja sa kvotama većim u odnosu na redovnu ponudu!
Svaki događaj iz MaxBet Bonus Lige možeš kombinovati na tiketu već uz 2 događaja iz redovne ponude i minimalnom kvotom 1.30!

Šta je novo u MaxBet Bonus ligi?

Sada možeš odigrati čak do 10 događaja iz MaxBet bonus lige na jednom tiketu!
Pored toga, uz svaki tiket koji uz odigrani događaj iz MaxBet Bonus Lige sadrži i 5 ili više događaja iz redovne ponude donosi ti dodatni bonus čak do 500%
Dostupne događaje iz MaxBet Bonus lige možeš jednostavno pronaći u kategorijama Fudbal, Košarka i Tenis, gde možeš izabrati svoju opkladu!
Ne propuštaj priliku i zaigraj u Ligi super kvota!

Kako da učestvuješ u MaxBet Bonus ligi?

Prijavi se na svoj MaxBet nalog

Izaberi događaje iz ponude MaxBet Bonus Lige u kategorijama Fudbal, Košarka ili Tenis

Iskoristi super kvote i sastavi dobitni tiket!

Detalji i pravila MaxBet Bonus lige:

1. Izabrani događaji iz MaxBet Bonus Lige predstavljaju događaje sa većim kvotama u odnosu na redovnu ponudu na pojedinim ishodima.

2. Događaji iz MaxBet Bonus Lige su dostupni u okviru kategorija Fudbal, Košarka i Tenis unutar potkategorija “MaxBet Bonus Liga – Fudbal”, “MaxBet Bonus Liga – Košarka” I “MaxBet Bonus Liga – Tenis”.

3. Izabrani događaji se mogu kombinovati sa standardnom ponudom za sportsko klađenje u okviru jednog tiketa, kao I sa klađenjem uživo.

4. Uslovi za odigravanje događaja iz MaxBet Bonus Lige je kombinovanje određenog broja događaja sa minimalnom kvotom iz regularne ponude, i to prema tabeli:

Broj događaja na tiketu iz MaxBet Bonus Lige 

Min. broj događaja iz redovne ponude 

1

2 (min. kvota 1.30)

2

4 (min. kvota 1.30)

3

6(min. kvota 1.30)

4

8 (min. kvota 1.30)

5

10 (min. kvota 1.30)

6

12 (min. kvota 1.30)

7

14 (min. kvota 1.30)

8

16 (min. kvota 1.30)

9

18 (min. kvota 1.30)

10

20 (min. kvota 1.30)

5. Na tiketu je moguće odigrati najviše do 10 događaja iz MaxBet Bonus Lige.

6. MaxBet kao organizator zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promeni aktuelnu promociju u celini ili jednim delom.

7. U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije – organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila, bonusa ili prevare.

preporučene promocije:

Podigni keš ili čekaj ako smeš!

Podigni keš ili čekaj ako smeš!

ŠTA JE OPCIJA "PODIGNI KEŠ ILI ČEKAJ AKO SMEŠ"?"Podigni keš ili čekaj ako smeš" je opcija koja omogućuje igraču da odluči da li želi da čeka nastavak odloženog događaja na tiketu ili isplati tiket odmah i bez čekanja. Kako bi igrač bio u mogućnosti da iskoristi ovu...

X