bg

Da li si spreman za nešto novo?

Igre klađenja na brojeve su postale još bolje!

Uživo izvlačenja su sada dostupna 24 časa dnevno u čak 4 studija!

Atraktivne voditeljke, uživo prenosi svake runde izvlačenja i preko 10 novih igara učiniće tvoju omiljenu igru još zabavnijom!

Izaberi studio i odigraj srećne brojeve:

STUDIO 1 – 48 kuglica

U prvom studiju te očekuju dobro poznate igre klađenja na brojeve: 5/48, 7/48 i Lucky Six 35/48 uz uživo izvlačenja koja su dostupna 24 časa dnevno!

STUDIO 2 – 20 kuglica

U studiju 2 te očekuju dve nove igre: 5/20 i 10/20. Pre početka svakog izvlačenja možeš se kladiti i na zbir prvih pet ili prvih 10 izvučenih kuglica. Koji su tvoji brojevi?

STUDIO 3 – 37 kuglica

Kombinacija ruleta i igara klađenja na brojeve? Moguće je! U studiju 3 te čeka baš takva igra! U bubnju se nalazi 37 kuglica, 6 kuglica u 6 različitih boja, i poslednja drugačija od svih.
Izaberi kuglicu ili boju koja će biti izvučena i oseti adrenalin ruleta kroz klađenje na brojeve!

STUDIO 4 – 80 kuglica

U studiju 4 te očekuje Keno uživo! Kroz uživo izvlačenja dostupna 24 časa dnevno iz bubnja sa 80 kuglica možeš izabrati: 5/80, 10/80, 20/80, 30/80, 40/80 ili čak 50/80 brojeva koji će biti izvučeni!

Uslovi i pravila

PRAVILA ZA KLAĐENJE LIW VIRTUELNIH IGARA

Član 1.

Ovim se Pravilima propisuju uslovi za priređivanje igara klađenja sa prenosom uživo.

Preduslovi za učestvovanje u igrama propisani su Opštim pravilima učestvovanja u igrama Priređivača.

Pravila i značenja:

‘Igre’ - Opisani načini klađenja na izvlačenja po studijima

‘Bubanj’ - Automatski mehanički uređaj za izvlačenje loptica

‘Izvlačenja’ - Pojedinačno izvlačenje sa navedenim identifikacijskim rednim brojem

‘Igrač’ - Učesnik u klađenju

‘Igračev jedinstveni identifikacijski broj’ - Jedinstveni broj koji označava svakog učesnika

‘Listić’ – Ispis o veličini uplate, odabranim brojevima i potencijalnom mogućem dobitku

‘E-potvrda’ - Grafički prikaz i ispis prihvaćenog listića

‘Ulog’ - Iznos uplate na pojedinačnom listiću

‘Dobitak’ - Iznos ostvarenog dobitka prema ovom pravilniku

‘Koeficijent’ - Ponuda prema kojoj se izračunava potencijalni mogući dobitak

‘Posebne igre’ - Ponuda klađenja na ostale događaje izvlačenja

‘Minimalni ulog’ - Najmanji mogući ulog po kombinaciji na određenu ponudu

‘Maksimalna isplata’ - Najveća moguća isplata određena prema Priređivaču

‘JackPot’ - Rastući nagradni fond

‘Studio’ - Studio je prostor u kojem se odvija izvlačenje jedne ili više igara.

‘OCR’ - Optički čitač znakova

‘Streaming’ - Video prenos izvlačenja

Član 2.

U igrama sa prenosom uživo, Izvlačenja se održavaju putem bubnja  u kojoj se unapred utvrđuje koeficijent dobitka na uloženi iznos.

Član 3.

Za isplatu prema učesnicima, Priređivač odgovara svojim sredstvima ako su ispunjeni uslovi utvrđeni ovim Pravilima.

Član 4.

Primanje uplata za igre putem interneta vrši se na internet stranicama Priređivača putem kojih igrač može u interakciji sa ON-LINE sastavom Priređivača samostalno da odigra igru.

Član 5.

Ova Pravila jesu isključiva pravna osnova za zaključivanje ugovora sa Priređivačem.

Za učestvovanje u igrama putem interneta ugovor iz stavka 1. ovog članka zaključuje se između Priređivača i igrača na osnovu prihvatanja Opštih pravila internet učestvovanja, te prihvatanja opštih pravila propisanih i sadržanih ovim Pravilima, po slobodno izraženoj volji igrača, odabirom ponuđenih opcija za odigravanje i potvrdom uplate odabranih brojeva na internet stranici Priređivača.

Član 6.

Potvrda u smislu ovih Pravila smatra se potvrda o uplati i njen identičan zapis u centralnom sastavu Priređivača, kao i elektronska potvrda o uplati (dalje: e-potvrda).

Igračem u igrama smatra se osoba koja je sa Priređivačem zaključila ugovor iz člana 5. ovih Pravila, u dokaz čega poseduje potvrdu o uplati u čijoj je e-potvrdi zapisan njegov (igračev) identifikacijski broj, pod uslovom da je sadržaj potvrde zapisan na neizbrisivi medij prije izvlačenja brojeva dobitne kombinacije, tj. da su  ispis na e-potvrdi o uplati i zapis na neizbrisivom mediju identični.

Fizička osoba mlađa od 18 godina ne može biti učesnik u igri.

PRIREĐIVANJE, OPIS I VREME TRAJANJA IGARA

Član 7.

Igre se priređuju neprekidno, po kolima i rednom broju izvlačenja jedno za drugim u realnom vremenu.

Dobitnu kombinaciju čine izvučeni brojevi za svaku pojedinačnu igru.

Radi razlikovanja kuglice ispod svakog broja je utisnuta horizontalna crta.

Član 9.

Igre se priređuju u studijima s prenosom uživo ( streaming ) u različitim oblicima. Igre su određene imenom, vrstom i cenom kombinacije. Studio je određen rednim brojem i u njima se priređuju različite igre.

Član 10.

Izvlačenja se odvijaju jedno za drugim putem naprave (bubnja) koji očitava izvučene loptice koristeći OCR te ih nakon izvlačenja samostalno sortira u pripadajuće kanale za pripremu loptica na sledeće izvlačenje.

Primanje uplata putem interneta

Član 8.

Za učestvovanje u igrama putem interneta, igrač se mora registrovati kod Priređivača na način kako je opisan u Opštim pravilima internet učestvovanja, prihvatiti ista i uplatiti novčana sredstva na svoj virtualni račun za pokriće uplate igre.

Svaki registrovani igrač dobija jedinstveni identifikacijski broj .

Uplate za učestvovanje u igrama putem interneta primaju se isključivo na internet stranici Priređivača putem ON-LINE sastava, odabirom ponuđenih opcija za odigravanje i potvrdom uplate odabranih brojeva.

Pri uplati igre putem interneta igraču su na raspolaganju različite opcije odabira pojedinačnih i sistemskih kombinacija, slučajnog odabira brojeva (QP), prethodno spremljenih ili već odigranih listića, dodatnih igara i pretplate do maksimalno 20 izvlačenja unapred.

IGRE PO STUDIJIMA

STUDIO 1 - Bubanj sa 48 loptica

Izvlačenje brojeva obavlja se putem uređaja (bubnja) u kojem je smešteno 48 loptica s ispisanim brojevima, od broja 1 do broja 48.

U svakom kolu izvlači se svih 48 loptica na temelju čega se zaključuju rezultati za sledeće igre:

Win 5/48

U igri Win 5/48 izvlači se prvih 5 od ukupno 48 brojeva u bubnju.

Moguće je odabrati najmanje 1, a najviše 5 brojeva za igru. Dobitak je ostvaren samo ako su pogođeni svi odigrani brojevi. Iznos dobitka izračunava se množenjem uloga i koeficijenta.

Sistemske listiće je moguće odigrati sa najviše 15 izabranih brojeva. Dobitak je ostvaren ako je na listiću pogođena minimalno jedna kombinacija.

U igri Win 5/48 moguće je birati između dodatne ponude igara:

~ Boja prve izvučene loptice

~ Prva loptica, Manje ili više od 24.5

~ Zbir prvih pet loptica, Manje ili više od 102.5, manje ili više od 122.5 i manje ili više od 142.5

~ Da li je u prvih pet loptica više parnih ili više neparnih brojeva

Tablica koeficijenata nalazi se uz odigrani listić.

Lucky Six, 35/48

U igri Lucky Six izvlači se prvih 35 od ukupno 48 brojeva. Za igru je moguće odabrati najmanje 6, a najviše 15 brojeva. Listić je dobitan ako je pogođeno 6 od izvučenih 35 brojeva. Visina dobitka zavisi o rednom broju izvučene loptice koja donosi dobitak, tj. pogođenog 6. (šestog) broja. Na video prenosu izvlačenja prikazani su koeficijenti za igru Lucky Six od 100.000, koliko iznosi koeficijent za pogođenih 6 brojeva od izvučenih prvih 6 brojeva, do 1, koliko iznosi koeficijent za pogođenih 6 brojeva na izvučenoj poslednjoj 35. (tridesetpetoj) loptici.

Sistemski listić moguće je odigrati s najviše 15 odabranih brojeva. Listić je dobitan ako je pogođena najmanje jedna kombinacija (potrebno je pogoditi najmanje 6 odigranih brojeva).

Tablica koeficijenata nalazi se na videu ispod prikaza izvučenih brojeva.

U igri Lucky Six 35/48 moguće je birati između dodatne ponude igara:

~ Broj kompletiranih setova boja u izvlačenju, niti jedno kompletirano, 1 kompletirano, 2 kompletirana, 3 kompletirana i 4 ili više kompletiranih setova boja

Win 7/48

U igri Win 7/48 uzimaju se u obzir 7 loptica izvučenih nakon prvih 35. Moguće je odabrati najmanje 1, a najviše 5 brojeva za igru. Dobitak je ostvaren ako su pogođeni svi odigrani brojevi.

Iznos dobitka se izračunava množenjem uloga i koeficijenta.

Sistemski listić je moguće odigrati sa najviše 15 odabranih brojeva. Dobitak je ostvaren ako je pogođena najmanje jedna kombinacija.

Tablica koeficijenata nalazi se uz odigrani listić.

Extra Win / JackPot

U igri Extra Win / Jackpot učestvuju svi igrači koji su odigrali listić za igru Lucky Six. Dobitak je ostvaren, ako je na listiću pogođeno poslednjih 6 brojeva koji se izvlače iz bubnja.

Iznos Extra Win-a / Jackpot-a prikazan je na početku svakog izvlačenja, te prikazani iznos vriedi za trenutno izvlačenje (kolo).

Ukoliko postoji više od jednog dobitnika Extra Win-a u određenom izvlačenju, iznos dobitka se deli na broj dobitnika, tj. broj dobitnih listića.

 

STUDIO 2 - Bubanj sa 20 loptica

Izvlačenje brojeva obavlja se putem uređaja (bubnja) u kojem je smešteno 20 loptica s ispisanim brojevima, od broja 1 do broja 20.

U svakom kolu izvlači se svih 20 loptica na temelju čega se zaključuju rezultati za sledeće igre:

Win 5/20

U igri 5/20 izvlači se prvih 5 od 20 brojeva. Moguće je odabrati najmanje 1, a najviše 5 brojeva za jednostavni listić. Dobitak je ostvaren samo ako su pogođeni svi odabrani brojevi.

Iznos dobitka izračunava se množenjem uloga i koeficijenta.

Sistemske listiće je moguće igrati sa najviše 15 odabranih brojeva. Dobitak je ostvaren, ako je pogođena najmanje jedna kombinacija.

U igri Win 5/20 moguće je birati između dodatne ponude igara:

~ Boja prve izvučene loptice

~ Prva loptica, Manje ili više od 10.5

~ Zbir prvih pet loptica, Manje ili više od 52.5

~ Da li je u prvih pet loptica više parnih ili više neparnih brojeva

Tablica koeficijenata nalazi se uz odigrani listić.

Win 10/20

U igri Win 10/20 uzimaju se u obzir 10 loptica izvučenih nakon prvih 5 od ukupno 20 brojeva. Moguće je odabrati najmanje 1, a najviše 8 brojeva za jednostavni listić. Dobitak je ostvaren, ako su pogođeni svi odabrani brojevi.

Iznos dobitka se izračunava množenjem uloga i koeficijenta.

Sistemske listiće je moguće igrati sa najviše 15 odabranih brojeva. Listić je dobitan ako je pogođena najmanje jedna kombinacija.

U igri Win 10/20 moguće je birati između dodatne ponude igara:

~ Zbir loptica, Manje ili više od 105

Tablica koeficijenata nalazi se uz odigrani listić.

 

STUDIO 3 - Bubanj sa 37 loptica

Izvlačenje brojeva obavlja se putem uređaja (bubnja) u kojem je smešteno 37 loptica s ispisanim brojevima, od broja 0 do broja 36.

U svakom kolu izvlači se jedna loptica na temelju čega se zaključuju rezultati za sledeće igre:

Win 1/37

U igri Win 1/37 moguće je birati između ponude igara:

~ Boja izvučene loptice

~ Manje od – jednako – više od

~ Brojevni raspon u kojem će biti izvučena loptica ( 1-12; 13-24; 25-36 ili 1-18; 19-36)

Kod igranja Brojevnog raspona ili Boje izvučene loptice listić je gubitni za sve brojevne raspone i boje izvučene loptice u slučaju da je izvučeni broj nula (0).

Tablica koeficijenata nalazi se uz odigrani listić.

 

STUDIO 4 - Bubanj sa 80 loptica

Izvlačenje brojeva obavlja se putem uređaja (bubnja) u kojem je smešteno 80 loptica s ispisanim brojevima, od broja 1 do broja 80.

U svakom kolu izvlači se svih 80 loptica na temelju čega se zaključuju rezultati za sledeće igre:

Keno 5/80

U igri Keno 5/80 izvlači se prvih 5 od ukupno 80 brojeva. Za igru je potrebno odabrati/označiti 5 brojeva. Dobitan listić, kao i visina dobitka ovisna je o broju pogođenih brojeva na listiću.

Tablica koeficijenata nalazi se uz odigrani listić.

Keno 10/80

U igri Keno 10/80 izvlači se 10 od ukupno 80 brojeva. Za igru je potrebno odabrati /označiti 10 brojeva. Dobitan listić, kao i visina dobitka zavisna je o broju pogođenih brojeva na listiću.

Tablica koeficijenata nalazi se uz odigrani listić.

Keno 20/80

U igri Keno 20/80 izvlači se 10 od ukupno 80 brojeva. Za igru je potrebno odabrati /označiti 10 brojeva. Dobitan listić, kao i visina dobitka zavisna je o broju pogođenih brojeva na listiću.

Tablica koeficijenata nalazi se uz odigrani listić

Win 5/80

U igri 5/80 izvlači se 5 od ukupno 80 brojeva. Moguće je odabrati najmanje 1, a najviše 5 brojeva. Listić je dobitan ako su pogođeni svi odabrani brojevi. Iznos dobitka se izračunava množenjem uloga i koeficijenta.

Sistemske listiće je moguće igrati sa najviše 15 odabranih brojeva. Listić je dobitan ako je pogođena najmanje jedna kombinacija.

Tablica koeficijenata nalazi se uz odigrani listić.

Win 10/80

U igri Win 10/80 izvlači se 10 od ukupno 80 brojeva. Moguće je odabrati najmanje 1, a najviše 8 brojeva. Listić je dobitan ako su pogođeni svi odabrani brojevi. Iznos dobitka se izračunava množenjem uloga i koeficijenta.

Sistemske listiće je moguće igrati sa najviše 15 odabranih brojeva.

Tablica koeficijenata nalazi se uz odigrani listić.

Win 20/80

U igri Win 20/80 izvlači se 20 od ukupno 80 brojeva. Moguće je odabrati najmanje 1, a najviše 8 brojeva. Listić je dobitan ako su pogođeni svi odabrani brojevi. Iznos dobitka se izračunava množenjem uloga i koeficijenta.

Sistemske listiće je moguće igrati sa najviše 15 odabranih brojeva.

Tablica koeficijenata nalazi se uz odigrani listić.

Win 30/80

U igri Win 30/80 izvlači se 30 od ukupno 80 brojeva. Moguće je odabrati najmanje 1, a najviše 8 brojeva. Listić je dobitan ako su pogođeni svi odabrani brojevi. Iznos dobitka se izračunava množenjem uloga i koeficijenta.

Sistemske listiće je moguće igrati sa najviše 15 odabranih brojeva. Listić je dobitan ako je pogođena najmanje jedna kombinacija.

Tablica koeficijenata nalazi se uz odigrani listić.

Win 40/80

U igri Win 40/80 izvlači se 40 od ukupno 80 brojeva. Moguće je odabrati najmanje 1, a najviše 8 brojeva. Listić je dobitan ako su pogođeni svi odabrani brojevi. Iznos dobitka se izračunava množenjem uloga i koeficijenta.

Sistemske listiće je moguće igrati sa najviše 15 odabranih brojeva.

Tablica koeficijenata nalazi se uz odigrani listić.

Win 50/80

U igri Win 50/80 izvlači se 50 od ukupno 80 brojeva. Moguće je odabrati najmanje 1, a najviše 8 brojeva. Listić je dobitan ako su pogođeni svi odabrani brojevi. Iznos dobitka se izračunava množenjem uloga i koeficijenta.

Sistemske listiće je moguće igrati sa najviše 15 odabranih brojeva.

Tablica koeficijenata nalazi se uz odigrani listić.

POSEBNE IGRE

Posebne igre, kao i koeficijenti za svaku određenu igru su vidljivi za svaki studio pod opcijom ‘’Special’’; Studio 1, Studio 2; Studio 3; Studio 4.

Član 10.

E-potvrda je elektronički zapis potvrde o uplati koja se nalazi na virtualnom računu igrača u centralnom sastavu Priređivača i označena je identifikacijskim brojem igrača. E-potvrda je isključivi dokaz za učestvovanje u igri onih igrača koji u istoj učestvuju putem interneta.

E-potvrda učestvuje u onom kolu igre za koje je njen računalni ispis zapisan na neizbrisivom mediju.

Jednom prihvaćena e-potvrda, više se ne može otkazati.

Član11.

Dobavljač pohranjuje zapise na neizbrisivom mediju u trajanju do 5 godina ili duže ako je tako propisano zakonom.

Priređivač je dužan zapise na neizbrisivom mediju arhivirati sukladno zakonom.

 

POJEDINAČNA CIJENA KOMBINACIJE IGRE

Član 12.

Minimalna cena jedne kombinacije za učestvovanje u igrama se određuje od strane Priređivača.

POJEDINAČNA MAKSIMALNA ISPLATA DOBITKA

Član 13.

Maksimalna isplata je najveća moguća isplata po dobitnom listiću koji je prethodno odredio Priređivač igre.

Ukoliko je ostvareni dobitak dobijen množenjem uloga i koeficijenata veći od maksimalne isplate, listić se isplaćuje u visini maksimalno određene isplate koja je naznačena kod Priređivača igre.

KRAJNJI ROK UPLATE ZA UČESTVOVANJE U IGRI

Član 14.

Uplate za učestvovanje u igri primaju se do roka određenog programskim nahođenjem.

Uplata se može primati i pretplatom za više kola unapred do maksimalno 20 uzastopnih kola. U slučaju kada je igrač igru uplatio za više kola unapred tj. putem pretplate, a Priređivač je tokom trajanja iste doneo izmene, dopune ili nova pravila igara, smatra se da igrač navedene akte automatizmom prihvata ukoliko odredbe istih ne idu na njegovu štetu.

NAČIN I ROK ISPLATE DOBITAKA

Član 15.

Dobitak se automatski evidentira na virtualnom računu igrača za pojedini dobitak prema pravilima Priređivača.

NAČIN, POSTUPAK I NADZOR UTVRĐIVANJA DOBITAKA

Član 16.

Izvlačenje dobitne kombinacije se odvija uživo te se svaka loptica očitava automatski putem OCR-a. Ukoliko, prilikom očitanja dođe do greške, za konačni rezultat izvlačenja uzet će se rezultati vidljivi sa video zapisa za pojedino izvlačenje.

Servisni način

Sva izvlačenja koja se privremeno prekinu zbog tehničkih razloga, a nisu uzrokovana situacijama iz stavke o nevažećem izvlačenju, biće nastavljena nakon otklanjanja uzroka prekida.

NEVAŽEĆA IZVLAČENJA

Član 17.

Kolo se smatra nevažećim u slučaju:

  • Kad je izvučen prvi broj, a u trenutku izvlačenja sve loptice nisu bile u bubnju.
  • Kad je izvučena loptica ispala van sastava pre dolaska na mesto skeniranja (očitavanja) broja.
  • Posebne situacije

*U slučaju posebnih situacija koje nisu opisane ovim pravilnikom o nevažećem izvlačenju, status spornog izvlačenja odreće posebna komisija koju će odrediti Priređivač .

Vračanje uloga za nevažeća izvlačenja

  • U slučaju nevažećeg izvlačenja odigrani listići se tretiraju koeficijentom 1.00, te se vrši povrat uloga.
  • U slučaju nevažećeg izvlačenja sve igre koje su do trenutka proglašenja nevažećim završene, smatraju se važećim i ne tretiraju se kao kvota 1.00

POSTUPAK U SLUČAJU TEHNIČKIH POTEŠKOĆA

Član 20.

Priređivač može iz opravdanih razloga, koji uključuju i delovanje više sile, zaustaviti odnosno otkazati izvlačenje.

Ukoliko se ustanovi poteškoća sa mehanizmom bubnja ili prenosom uživo (streaming-om), pokreće se servisni način te se izvlačenje prekida na kratko razdoblje. Slika video prenosa se zamenjuje obaveštenjem o prelasku u servisni način sve dok se poteškoća ne otkloni.

Izvlačenje će se proglasiti nevažećim ukoliko je nemoguće nakon servisnog načina otkloniti poteškoće.

PRELAZNE I ZAVRŠNE ODREDBE

Član 21.

U slučajevima koji nisu sadržani u pravilima igrač se mora pridržavati odluka Priređivača

Priređivač  zadržava pravo izmjene i dopune pravila u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

Član 22.

Ova Pravila stupaju na snagu danom donošenja i primenjuju se od 2021 godine.